Garantáltan érdekelni fogja

Élvezze szolgáltatásainkat egy teljesen új minőségben

Szeretne valamit? Mi szállítjuk. Ilyen egyszerű ez a Müller Glas & Co-nál. És ami nincs raktáron, azt a legrövidebb időn belül beszerezzük! A palackokról és poharakról, kupakokról és csomagolóanyagokról szóló ajánlatunkat könnyedén áttekintheti online-katalógusunkban. Webáruházunkban pedig ebből sok mindent rögtön meg is rendelhet.

FHa további információkra van szüksége, vagy különleges igényei lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen. És ha személyesen is megismerne bennünket – látogasson meg göttlesbrunni, langenloisi vagy wildoni székhelyünkön. Szívesen látjuk a Müller Glas & Co-nál!

Egyéni tanácsadás

Teljes körű szolgáltatások – ez a Müller Glas & Co-nál nemcsak egy szlogen, hanem naponta megélt filozófia. Ennek előnyeit Ön is élvezheti: alapos és átfogó tanácsadással szolgálunk, és olyan megoldásokat kínálunk, amelyekből Ön és terméke is profitálni fog. Találkozzunk kiállítótermeinkben vagy kérésére az Ön otthonában, mindkét esetben természetesen 100%-ig kötelezettségektől mentesen.

Raktár/házhozszállítás

Mint tudjuk, kétszer ad, aki gyorsan ad. Ezért a Müller Glas & Co folyamatosan nagy árukészletet tart, raktárunkban több mint 5000 árucikkünket érheti el azonnal. Házhozszállítási szolgáltatásunknak és saját járműparkunknak köszönhetően gyorsan és megbízatóan szállítjuk ki áruját.