Stelvin

Eredetiből csak egy van

2003-ban a Müller Glas & Co volt az első vállalat, amely a borosüvegekhez való BVS 30/60 csavarzárakat bevezette Ausztriában. Bár eleinte kinevették és kicsúfolták, a rendszer gyors elfogadottságra tett szert, és a Müller Glas & Co már a kezdetek kezdetén számos új palackformát fejlesztett ki az új szájjal, amit aztán a felhasználók lelkesen fogadtak. Az osztrák borpiacon új standard született.

Ma az osztrák borok csaknem 80%-át csavarzárral látják el! A piacon időközben megjelentek a különböző gyártók által előállított utánzatok, de csak egy eredeti van, amely a világelsőtől származik: ez a STELVIN az Amcortól, amelyet kizárólag a Müller Glas & Co-nál lehet megvásárolni.

Az első benyomás számít

2013 óta üzemel új nyomdai központunk Göttlesbrunnban, amely nagyfokú rugalmasságot, rövid szállítási időt és főként az igényes ügyfelekre szabott megoldásokat teszi lehetővé. Két színnel tudunk a Stelvinekre nyomtatni, vagy azokat melegfóliás dombornyomással ellátni. Így ötven, raktáron levő festékünkkel gyorsan nyomtathatunk és rugalmasan reagálhatunk ügyfeleink igényeire. Annak érdekében, hogy tényleg mindenki Stelvinnel zárhassa le az üvegeket, bérbe is adjuk a legkorszerűbb zárógépeket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot – szívesen segítünk!

A Stelvin gyártásának műszaki adatait itt találja.